omslagfoto egelsheim.jpg

De pianiste

 
Pianiste LudmilaVanaf 1 januari 2007 is onze vaste pianiste Ludmila Seroo-Ferroni. Ludmila is geboren (1966) en opgegroeid in Moldavië (tot 1991 een Sovjet republiek ...).

Ludmila was 6 jaar toen zij startte met piano te leren spelen; van haar achtste tot haar negentiende volgde zij een opleiding piano op een speciale muziekschool. Zij is cum laude afgestudeerd aan het Moldavisch Conservatorium. Aansluitend heeft zij nog 2 jaar een aanvullende hogere muziekopleiding gevolgd. Muziek is haar met de paplepel ingegeven..... haar beide ouders zijn cellisten!
Ludmila woont sinds 2004 in Nederland (Horst) en sinds 2006 -na de geboorte van haar dochter- startte zij in Nederland haar werk als pianiste.
Ludmila is naast de vaste pianiste bij Egelsheim, ook actief bij o.a  Harmony in Oostrum,Sing Along Singers Reuver, Una Sono Liessel en Bel Canto in Helden.Tussendoor treedt zij op met verschillende koren uit de directe omgeving van Horst maar óók van ver daarbuiten. Sinds een aantal jaren geeft Ludmila privé-les aan kinderen én volwassenen op piano en keyboard. Ook verzorgt zij jaarlijks de begeleiding van blazers op het solistenconcours.